Despre Noi

Cum a început totul

Întreaga poveste a platformei WeLearn a început în luna aprilie 2015, când studenții din echipa Minds Hub au identificat nevoi multiple dar similare venite din medii diferite.

Nemulțumirea profesioniștilor a venit față de evenimentele organizate de studenți unde erau invitați ca vorbitori și, în ciuda eforturilor făcute, studenții nu păreau interesați, erau prea obosiți să fie atenți sau nu își luau notițe.

welearn picture

Pe de altă parte, echipa Minds Hub a întâlnit mulți studenți care aveau o problemă în a găsi laolaltă colegi de-ai lor interesați de dezvoltarea lor individuală, studenți cu care se puteau împrieteni, puteau lucra împreună la diferite proiecte sau competiții. Mai mult decât atât, problema nu se punea doar la studenții din aceeași facultate, ci la cei care studiau în universități diferite.

Ce soluție am găsit

Urmărind aceste tipare, ne-am propus să construim o platformă care are potențialul să aducă împreună studenții ambițioși și interesați de viața extra-școlară și să îi ajute cu informații și cursuri de la profesioniști.

Platforma WeLearn înglobează elementul de e-Learning într-un ecosistem virtual, prin care se va facilita interacțiunea între studenți, profesori și reprezentanți ai mediului de afaceri. Scopul final este să contribuim cu toții la îmbunătățirea sistemului educațional din România, aducând astfel pe același plan informațiile din mediul universitar cu cele din mediul de afaceri.

Care este rolul acestei platforme

WeLearn este locul în care fiecare student se dezvoltă la nivel academic și poate întâlni alți studenți care împărtășesc pasiuni similare cu ale tale, profesori și profesioniști.

Prin această platformă vei putea fi la curent cu activitățile, proiectele și evenimentele pe care organizațiile studențești și companiile le pregătesc.

Vei avea oportunitatea să fii cu un pas înainte spre cariera de succes pe care ți-o dorești, prin accesarea job-urilor și internship-urilor puse la dispoziție pentru tine.

Funcționalități

  • Profilele dinamice ale studenților, profesorilor și profesioniștilor, precum și ale organizațiilor studențești, facultăților și companiilor
  • Cursuri
  • Job-uri și Internship-uri
  • Forum
  • Calendar cu evenimente
  • Noutăți
  • Abonarea la prietenii tăi
  • Căutare avansată în funcție de cuvinte cheie

Propune funcționalități

Ne dorim să îmbunătățim continuu funcționalitățile, conținutul și performanța platformei, drept pentru care dorim să ne scrii de fiecare dată când îți vine vreo idee pe care o putem transforma în valoare adăugată experienței tale.

Cum funcționează
Educația la un click distanță
Fă primul pas spre cariera ta.
Conectare